Illustraform – Illustration och grafisk formgivning » Illustration och grafisk formgivning

Blogg 24, dag 12

12 december. Så var smygLucia över och det har blivit kväll. En Alexander viner på utanför, markiserna är upphissade. Jag har tänkt igenom vad som skulle kunna flyga iväg och hoppas på få överraskningar av det slaget. MEN jag måste säga att lite nedrigt av oss är det att klaga på vädret. Året om räddar det, som fenomen, oss i olika sociala sammanhang, såväl i inledning som i avveckling av samtal. “Guuuud, vad det är varmt!” “Vilket pissväder!”, “Det är verklighen SVINkallt!” “Alltså, jag är så djävla trött på det här vädret!” (“Nej, det är nog bäst att jag kör hem nu, det ska ju bli storm …”) Jag tror minsann att jag ska prata med Alexander, betona att han inte ska ta det vi säger personligt och samtidigt passa på att fråga om han kan hjälpa till att blåsa ut alla ljus vi glömmer att släcka.

Med det, vänner och 92 minuters marginal, är det strax bara 12 dagar kvar till julafton.