Illustraform – Illustration och grafisk formgivning » Illustration och grafisk formgivning

Blogg 24, dag 20

20 december. Dagens julklappstur? Jag höll mig lugn, med en grundinställning av “jag-får-skylla-mig-själv”-slaget, dvs jag hade kunnat fixa saker tidigare och då är det bara dumt klaga över lång kö. En anledning till att allt gick bra, dvs jag hittade det jag skulle och betedde mig som man ska, var säkert värsta-scenariot-strategin: ställer man in sig på att något kommer vara hemskt så blir det en glad överraskning när det stannar vid småslitigt. Jag vet, jag vet, positivt tänkande och hela köret, de tillhör inte mina starkare sidor.

På samma sätt som julklappsinköp, mellandagsrea och Systembolaget en fredag efter jobbet ska vara jobbiga ska dagarna innan jul vara hektiska med betoning på h, som i hög puls. Jag hänger på detta så pass att jag, när jag ska Blogg24:a inser att det inte alls är 21 december! Värsta-scenariot jag har haft god hjälp av omgivningen att måla upp tillåter mig med ens att förvandlas till en soffpotatis, med sisådär 24 timmar till godo. Tänk som det kan bli!

God kväll och god natt, nr 20 av 24.