Illustraform – Illustration och grafisk formgivning » Illustration och grafisk formgivning

Blogg 24, dag 23

23 december.

141223Jag vet: jag skyller på grönkålspajen! Den, att det blev fler paket att slå in än väntat gör bloggraderna snabba, kvicka och ogenomtänkta. Att en hel del av familjen inte direkt samarbetat idag kan också få vara med som anledning. De ska vara glada över att “snälla barn” inte är ett villkor för att få julklappar. I själva verket gillar jag inte själva ordet “snäll”. Det är inte ovanligt att det finns med bland adjektiven när någon beskriver mig, men för mig är det i närheten av synonymt med mesig, även om det ordet inte heller tillhör favoriterna. Mjäkig, som inte säger ifrån. Sådan vill jag inte vara.

Antalet julklappar är jag inte heller bekväm med – hur har det kunnat bli så många i år (nu menar jag till barnen)?  Å andra sidan ligger många ungefär 24 adventskalenderpresenter före … precis som att det ursäktar situationen här.

Imorgon (om två minuter) är det alltså dags – både för julafton och sista inlägget under kategorin Blogg 24. Och grönkålspaj. Så god natt, vänner och alla stressade tomtar!