Illustraform – Illustration och grafisk formgivning » Illustration och grafisk formgivning

Blogg 24, dag 5

5 december. Härom dagen formgav och visade jag några steg från första utkast till färdig logotyp till en matblogg. Efter det kom önskan om en header, en bild upptill på sidan (ovanför menyer osv). Som för det allra, allra mesta blev det några turer av det med och så här såg utkast 1 och 2 ut:

header-1_2

Feedback på denna:Jag tycker Fridas förslag är snyggt men det stämmer inte med min föreställning. Jag vill att headern skall leva. Var ett litet miniunivesum. Inte ett visserligen snyggt men platt “mönster”. Önskar att loggan blir en del av headern. Och önskar flerfärg i headern. färgerna plockas ur loggan och kompletteras.”

I samband med detta fick jag denna skiss av kunden och önskemålen blev genast tydligare:

skiss_fr fyra grytor

Med skissen i åtanke jobbade jag vidare och jag skickade sedan denna för påsikt/feedback nr 2:

 

to-go

 

Awesome! Kanonjobb! Superfint! och slutligen är du en Bloody godess! tycker vi på fyra grytor!

Härligt – alltid så gott när man kommit hit och det är renritardags! För att inte tala om Bloody godess …;)

Med det, vänner är 5 december färdigbloggad. Trevlig helg!