Bakom Illustraform finns jag, Frida - en kreativ och reflekterande person, inte bara vad det gäller illustration och grafisk form. Jag tycker om språk och formulering, att lyssna och klura ut lösningar på... det mesta. Illustraform startade jag för snart 20 år sedan och har drivit det vid sidan om såväl studier som traditionella anställningar, men även på heltid under några år. I dagsläget är jag anställd som illustratör och grafisk formgivare, tar frilansuppdrag i den mån det är möjligt och fortsätter (förstås) med eget bildskapande.

Är du nyfiken på mina posters eller konsttryck? Dem, och en hel del annat, hittar du på fridaformdesign.se - välkommen dit!

Tjänster

Illustrationer till exempelvis böcker, bokomslag, appar och manualer. Utifrån syfte, budskap, sammanhang och målgrupp hjälper jag dig att ringa in det uttryck som passar bäst, ifall du själv är osäker.

Grafisk formgivning av exempelvis broschyrer, annonsmaterial, kataloger och böcker, liksom logotyper och grafiska profiler.

Om du vill tar jag även hand om kontakten med exempelvis annonsavdelningar, förlag och tryckerier. Tveka inte att höra av dig om du har frågor!

Frida

Illustration och grafisk form